#فسنجون
فسنجون هم با سینه مرغ هم با ران مرغ خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه
گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست
گردوی چرخ شده 300 الی 350گرم
سینه مرغ ویا ران مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه
رب انار حدود 7 الی 8 قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم
روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن پیاز و گردو بیشتر از این روغن نریزید
آب سرد 7 الی 8 لیوان
شکر یک قاشق دوست دارید ملس باشه من شکر نزدم
گردو رو چرخ کنید .آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید.
یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد پیاز با رنده درشت رنده کنید وبریزید و پیاز رو تفت بدید پیاز که تفت خورد زردچوبه وفلفل بریزید وباهاش تفت بدهید گردو رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ بشه آب سرد رو میریزیم حرارت بالا باشه تا بجوش بیاد اینجا حرارت رو بالا ببرید نرید سر وقت گوشی ویا تلفن مواظب نباشید سر میره مال من سر رفت واسه اینه تاکید میکنم😁 بعد از بجوش امدن درشو بزارید و شعله خیلی کم تا گردو روغن پس بده .
تو این فاصله مرغ رو سرخ کرده تکه های مرغ که سرخ شدن زعفران میزنیم .
بعد از یکساعت ونیم الی دوساعت که از پخت گردو گذشت رب انار اضافه کرده و تکه های مرغ سرخ شده نمک میزنیم اگر دوست داشتید ملس باشه یک قاشق شکر ویا دو قاشق دوشاب انگور بریزید درشو بزارید تا فسنجون آروم آروم بپزه و روغن پس بده نزارید فسنجون زیادی غلیظ بشه.ویا زیاد رقیق باشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛