شیر 2.5 لیوان شکر حدودا 5 تا 6 ق غ (سلیقه ای هست می تونین کم و زیاد کنین ) پودر ژلاتین 2.5 ق غ (پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره . در لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها موجود است ) خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ (سلیقه ای هست می تونین زیادتر بریزین ) زعفران دم کرده غلیظ مقداری گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد به روش بن ماری روی حرارت بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه بعد به آن زعفران و گلاب و وانیل رو اضافه کردم . بعد ژلاتین حل شده رو اضافه ‌کردم و خوب هم زدم. خامه رو روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه. قبل از جوشیدن از حرارت برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و موادم رو از حرارت برداشتم. حالا هم می تونین داخل قالب بریزین و قالبی بشه و یا مثل الان که من داخل ظرف ها ریختم و گذاشتم توی یخچال 6 الی 7 ساعتی بمونه . بعد از بسته شدن هم روش شابلون قرار دادم و پودر گل محمدی ریختم و برداشتم و با خلال پسته تزیین کردمش . شابلون رو هم از لوازم قنادی فروشی ها می تونین تهیه کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛