سیب زمینی تنوری با سس قارچ و خامه. دستور تهیه :👇 (سیب زمینی تنوری) سیب زمینی رو درشت خرد کنید، بهتره که با پوست باشه تو این روش، اما من دوست ندارم😁 یه قابلمه آب رو جوش بیارید و سیب زمینی ها رو داخلش بریزید سه تا پنج دقیقه زمان بدید تا له نشه من کمی زردچوبه هم میریزم که خوشرنگ تر بشه آبکش کنید و فورا داخل آب سرد با چند تکه یخ بریزید سرد که شد دوباره آبکش کنيد بزارید خووووب خشک بشه میتونید تو این مرحله سیب زمینی رو داخل روغن داغ سرخ کنید یا اگه تنوری میخواین به روش زیر عمل کنید : داخل تابه بریزید یکم روغن و نمک و فلفل قرمز و آویشن و به دلخواه رزماری و پودر سیر بریزید همه رو باهم مخلوط کنید توی فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه بزارید و هر ده دقیقه سیبها رو زیر و رو کنید تا خوب سرخ بشن ممکنه کمتر طول بکشه ممکنه بیشتر برای من توی توستر با المنت زیر و رو همینقدر زمان برد. (سس قارچ و خامه) مقداری قارچ رو با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه بعد قارچها رو از تابه در بیارید و با یه قاشق غذاخوری کره یه حبه سیر رنده شده رو تفت بدید یه قاشق آرد سفید رو اضافه و تا جایی که از خامی در بیاد تفت بدید قارچ رو به تابه برگردونید و یک لیوان شیر گرم رو کم کم اضافه کنید نمک فلفل آویشن فراموش نشه یکم که قوام اومد خامه رو بریزید و تا سس داغه روی سیب زمینی ها بریزید اگه سس رو آماده کردین و گذاشتین بمونه سس میبنده یکم شیر بریزید و دوباره سس رو گرم کنید مشکلی نداره من عجله داشتم و سس رو زیاد گرم نکردم همونطور که می‌بینید یکم سفت شده 😁 سیب زمینی های نیم پخت شده رو میتونید دو ساعت فریز کنید بعد سرخ کنید اینطور ترد تر و خوشمزه تره😋 نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛