من پیاز و سیب زمینی و هویج رو از هرکدوم یدونه متوسط با یک تکه کدو و یدونه گوجه همه رو رنده درشت میکنم تو قابلمه میریزم.یدونه سینه مرغ هم اضافه میکنم.تقریبا یک سوم لیوان عدس و جو پرک میریزم.قارچ و ذرت هم اگه داشتم میریزم.دو سه قاشق آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم میریزم.آبجوش اضافه میکنم تا تقریبا مواد شناور بشن.میذارم سه چهار ساعت بپزه بعد سینه مرغ رو در میارم ریش ریش میکنم و برمیگردونم تو سوپ.بعد ۲ الی ۳ قاشق رب گوجه اضافه میکنم.بعد ازینکه رب رنگش باز شد و همه مواد سوپ پخته بود اونوقت تقریبا یک لیوان ورمیشل میریزم هم میزنم که به هم نچسبه.بیست دقیقه بعد جعفری ساطوری میریزم و زیرشو خاموش میکنم.درش رو هم نمیبندم که جعفری سیاه نشه. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱