دلبر دوداغی نوتلایی (لب دلبر) مواد لازم برای خمیر: 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم) به اندازه نوک انگشت نمک 1 قاشق مرباخوری شکر نصف استکان روغن مایع (40 گرم) نصف پاکت وانیل شکری (2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2_2ونیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید، خمیری نیمه نرم که به دست نچسبد درست خواهد شد) طرز تهیه: تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به 10 چانه مساوی تقسیم کنید، با کمک نشاسته به اندازه بشقاب باز کنید. وسط تمام خمیرهای باز شده را به نشاسته آغشته کرده روی هم قرار دهید و هر 10 خمیر را با هم به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. به کمک لیوان به شکل دایره ببرید، وسط آن گردو و یا فندق بذارید. به شکل نیم هلال ماه ببندید. داخل سینی فر که با کره چرب شده بچینید، و با کمک فرچه روی تاتلی ها به مقدار زیاد کره آب شده بمالید. داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه زیر و رویش طلایی شود بپزید. برای شربت: 2 لیوان شکر 1ونیم لیوان آب شکر و آب را داخل شیرجوش بجوشانید. بعد از اینکه 5_6 دقیقه جوشید زیر اجاق را خاموش کنید. تاتلی لب دلبری که از فر خارج شده، تا وقتی گرم هست شربت ولرم را روی آن بریزید(تاتلی گرم و شربت سرد باشد) . وقتی سرد شد وسط آن به کمک قیف نوتلا بریزید. نوش جان ❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛