برای تهیه این بستنی به همین میزانی که میبینید احتیاج داریم به: 👇 خامه صبحانه 250 گرم(یک پاکت خامه صبحانه از این صورتیها کافیه) خامه قنادی 150 گرم (خامه قنادی یخ زده را به مقدار کافی در ظرفی بریزید و پس از باز شدن یخ ان با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره) . اگر میخوایین بستنی کم شیرین باشه می تونید مقدار کمتری خامه قنادی در نظر بگیرید واگر خامه قنادی ندارین جایگزین آن 100 گرم خامه صبحانه بریزید یعنی سرجمع 350 گرم خامه صبحانه برای کل دستور اما با خامه قنادی بستنی سبکتر واسفنجی تر میشه با خامه صبحانه منسجم تر وکرمی مانند(خامه قنادی هم اگر استفاده کردین خامه خوشمزه وخوش طعمی باشه لطفا مثلا کاله) . شیر عسلی 250 گرم ( حدود 2/3قوطی شیر عسلی میشه ولی از اونجایی که قیمت یه قوطی شیر عسلی سر به فلک کشیده براحتی وخیلی راحت خودتون تهیه کنید نسکافه 2 ق س (می تونید بیشتر هم بریزید اگر دوست دارین طعمش مشخص تر باشه) پودر کاکائو 1ق چ برای رنگ بهتر بستنی می زنیم اب جوش 1/8 پیمانه شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی تلخ به مقدار دلخواه خامه قنادی را فرم دهید خامه صبحانه خنک را به آن اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید شل میشه) پودر نسکافه وپودر کاکائو را با ابجوش خوب حل کنید به همان صورت داغ به شیر عسلی اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه اجازه بدین از دما بیفته وسپس به خامه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت مقداری شکلات تلخ خردشده یا شکلات چیپسی به مایه بستنی اضافه کنید بستنی را درون ظرف مناسب ریخته وده ساعتی درفریزر بگذارید تا منسجم شود سپس خارج کنید واسکوپ بزنید، جایگزین پودر نسکافه مقدار دلخواه ( مقدارکمتر چون قهوه تلخ تره)پودر قهوه بزنید برای تهیه این بستنی خامه قنادی را حذف کنید وسرجمع 300 گرم خامه صبحانه استفاده کنید 100 گرم شکلات تلخ خرد شده را ذوب کنید وبه جای پودر نسکافه وپودر کاکائو با شیر عسلی مخلوط کنید واین مخلوط را به خامه اضافه کنید یکدست کنید و ادامه مراحل... کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛