یکی از فینگرفودهای پرطرفدار و خوشگل و خوشمزه . حتی المقدور پنیر خامه ای بریزین حالا چه ماسکارپونه باشه یا پنیر لبنه ( یا هر نوع پنیر خامه ای) چون انسجانش به این صورت بهتره تا اینکه فقط ماست و یا سس مایونز بریزین . برای 16 عدد به این شکل سینه مرغ 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج 1 عدد خیارشور 1 تا 2 عدد شوید 3 تا 4 ق غ پنیر خامه ای 100 گرم سس مایونز 2 تا 3 ق غ نان تست 8 تا 10 عدد نمک به میزان لازم سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه . بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم . داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین . هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم . سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . خیارشور رو هم ریز خرد کردم . همه مواد رو با هم ترکیب کردم . نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید . سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم . داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛