مواد لازم: نشاسته 1 فنجان شکر 1/5 فنجان جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری آب 3 فنجان پودر نارگیل 1/2 فنجان پودر پسته 1 قاشق سوپخوری ✍طرزتهیه: نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم . مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد. در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم . راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودرپسته می پاشیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱