خمیر مایه:۱ق س آب :۱/۴پ شکر:۲ق س نمک یک پنسه روغن مایع:۱/۲پ ماست پرچرب:۱پ زنجبیل:۱ق س پودر هل:۱ق چ تخم مرغ:۳عدد آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم مواد میانی: کره:۵۰گرم آرد:۱۰ق س زعفران دمکرده :۱ق س گلاب:۲ق س عسل:۲ق س رومال: زرده تخم مرغ:۱عدد روغن مایع:۱ق س زعفران دمکرده:۱ق س همه مواد رومال با هم ترکیب شود. خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا عمل آید. در ظرف دیگری تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده و سپس خمیر مایه همل آمده را افزوده و مخلوط میکنیم. در نهایت آرد را میریزیم تا خمیر مناسبی بدست آید. ممکن است باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتر از دستور مصرف شود. خمیر را ورز داده و رویش را پوشانده و کنار میگذاریم تا حجمش دوبرابر شود(تقریبا یک ساعت ) از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میگذاریم بادست به شکل گرد در آورده و روی آنرا با وردنه کمی صاف کرده و مهر میزنیم. نیم ساعت استراحت داده بعد رومال زده ودر فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه میپزیم. _چون در دستور گفته نشده بود که آماده سازی مواد میانی به چه صورت هست من آرد رو تفت دادم مثل حلوا بعد بقیه مواد رو اضافه کردم. _اگر با نصف دستور خمیر میگیرید حتما مواد میانی رو برابر دستور درست کنید چون واسه من کم اومد😐 _این نان شیرینی محسوسی نداره پس اگر نان شیرین دوست دارید حداکثر تا۲ق س مجاز هستید شکر اضافه کنید اگر شکر زیاد بشه بافت نون تغییر میکنه. ب ما بپیوندید👇 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱