#نان_مغزدار_زنجبیلی
خمیر مایه:۱ق س
آب :۱/۴پ
شکر:۲ق س
نمک یک پنسه
روغن مایع:۱/۲پ
ماست پرچرب:۱پ
زنجبیل:۱ق س
پودر هل:۱ق چ
تخم مرغ:۳عدد
آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم
مواد میانی:
کره:۵۰گرم
آرد:۱۰ق س
زعفران دمکرده :۱ق س
گلاب:۲ق س
عسل:۲ق س
رومال:
زرده تخم مرغ:۱عدد
روغن مایع:۱ق س
زعفران دمکرده:۱ق س
همه مواد رومال با هم ترکیب شود.
خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگری تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده و سپس خمیر مایه همل آمده را افزوده و مخلوط میکنیم.
در نهایت آرد را میریزیم تا خمیر مناسبی بدست آید.
ممکن است باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتر از دستور مصرف شود.
خمیر را ورز داده و رویش را پوشانده و کنار میگذاریم تا حجمش دوبرابر شود(تقریبا یک ساعت )
از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میگذاریم بادست به شکل گرد در آورده و روی آنرا با وردنه کمی صاف کرده و مهر میزنیم.
نیم ساعت استراحت داده بعد رومال زده ودر فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه میپزیم.
_چون در دستور گفته نشده بود که آماده سازی مواد میانی به چه صورت هست من آرد رو تفت دادم مثل حلوا بعد بقیه مواد رو اضافه کردم.
_اگر با نصف دستور خمیر میگیرید حتما مواد میانی رو برابر دستور درست کنید چون واسه من کم اومد😐
_این نان شیرینی محسوسی نداره پس اگر نان شیرین دوست دارید حداکثر تا۲ق س مجاز هستید شکر اضافه کنید
اگر شکر زیاد بشه بافت نون تغییر میکنه.
ب ما بپیوندید👇
#اشپزی_خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs 🔱