کیک خرما و گردو
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه
مواد لازم
آرد دولیوان ونیم
شکر یک لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل کمی
نمک یک پنس
گردو 10 عدد
خرما 10 عدد
خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه.
تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود 50 تا 60 دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید.
این کیک تو فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه
قالب 20 در 30 کافیه
از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید اگه کف قالبتون صافه وبدون شیار کاغذ روغنی بندازید
فر حتما از قبل گرم بشه
این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛