موادلازم برای خمیر آرد سفید قنادی..215 گرم(میزان آرد ممکنه بسته به نوع آردها متغیر باشه) ماست پرچرب(ازسون میتونین استفاده کنین) نصف لیوان بیکینگ پودر..نصف ق م روغن‌جامد یا کره یا مخلوط هر دو آب شده(یک سوم‌لیوان) زرده تخم مرغ ..2عدد پودر دارچین...یک چهارم تانصف ق چ پودرقند..نصف ق غ نمک ۱/۴ ق چ موادلازم برای مواد میانی گردوی پودر شده.نصف لیوان پودرهل.نصف ق م پودرقندالک شده.یک سوم لیوان گلاب به میزان لازم طرزتهیه خمیر 👈زرده هارابا نمک مخلوط کنید. 👈ماست وبیکینگ پودرروباهم مخلوط وبه زرده اضافه کنیدوباهمزن دستی یاقاشق خوب هم بزنید. 👈روغن رااضافه ومخلوط میکنیم 👈پودرقند،پودردارچین راهم اضافه میکنیم. 👈سپس آرد الک شده رااضافه ومخلوط کنیدتا وقتی خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه(آرد بیش از اندازه اضافه نکنید و زیاد هم ورز ندهید چون به روغن میفته)خمیررادرون کیسه فریزر بزاریدوداخل یخچال ۱ ساعت استراحت دهید. 🌹طرزتهیه موادمیانی: 👈تمام مواد راباهم مخلوط کنیدو گلاب رو کم کم اضافه کنین تاخمیر نسبتا سفتی حاصل بشه. 👈خمیر را ازیخچال خارج کنید وباوردنه به قطر ۲میل بازکنیدوباکاتر دایره کاتر بزنیدواز موادمیانی داخلش بزارید..و بعد طبق کلیپ آخر که از پیج فرشته جون هست قطاب رو بپیچید..یا گلوله کنین.قطابها رو داخل سینی فر که کاغذروغنی گذاشتید بچینید وتو فراز قبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت حدودا۲۰دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛