#شیرینی_گردویی
سلام یه شیرینی بی نهایت خووشمزه 😍😍 با طعم گردو ، بافتی نرم و لطیف داره 😊😋.
روغن جامد 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
پودر قند 100 گرم (حدودا دو سوم لیوان)
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد برنج 25 گرم (حدودا 1.5 ق غ)
آرد سفید 75 گرم (نصف لیوان)
پودر گردو 70 گرم (نصف لیوان)
گردو خرد شده 3 تا 4 ق غ
پودر دادچین 1 ق چ ( می تونید بیشتر بریزید)
وانیل 1/4 ق چ (می تونید پودر هل 1 ق چ بریزید)
🛑روغن جامد منظور روغن صاف هستش . که روغن صاف قنادی یا می تونید از روغن های نیمه جامد استفاده کنید اما صاف کنید به این شکل که روغن نیمه جامد رو روی حرارت آب کنید و بزارید از دما بیفته و بزارید یخچال و بعد که سفت شد از قسمت سفتش بردارید و داخل شیرینی استفاده کنید.
روغن جامد رو با پودر قند الک شده با همزن 3 ، 4 دقیقه خوب زدم تا تقریبا سفید رنگ بشه . زرده تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر گردو رو اصافه کردم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . دارچین و آرد برنج الک شده و آرد سفید الک شده رو کم کم اضافه کردم . آرد سفید رو با احتیاط بریزید به یکباره نریزید .چون آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره تا جایی که خمیر چسبندگی کمتر بشه کافیه .
روی خمیر رو پوشوندم و محیطی که گرم نباشه جای نسبتا خنک حدودا 2 ساعت استراحت قرار دادم . بعد از خمیر به اندازه 1 ق م ، به وزن هر کدوم حدودا 15 گرمی برداشتم و توی دست قل دادم . اندازه کاملا دل به خواهی هست .
توی سینی با فاصله چیدم . یه تعداد رو من با کارد روش طرح انداختم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر 170 درجه ، طبقه وسط ، حدودا 15 دقیقه قرار دادم .بارم چک کنید دمای فرها فرق داره .
👈بدون فر هم به راحتی داخل فر دست ساز می تونید درست کنید . روش فر دست ساز استوری هایلایت هست . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم.
👈 در صورتی که کره جایگزین بشه بافت شیرینی و کیفیت تغییر می کنه و خیلی مناسب نیست . جای آرد برنج می تونید آرد سفید استفاده کنید . جای گردو می تونید از انواع مغزی ها استفاده کنید .
👈ماندگاری حدودا یک الی دو ماه داخل ظرف درب بسته محیط خنک .
👈برای من حدودا 25 تا شیرینی شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛