کیک عصرانه # موادلازم : 👇 👇 1_آردقنادی 170 گ 2 _ زرده 5 عدد 3 _ سفیده 7 عدد 4 _ گردوی بلغوری خردشده 1 پیمانه سرصاف استاندارد شیرینی پزی 5 _ آب ولرم یا شیر ولرم 1/3پیمانه 6_شکر دانه ریز 1 پیمانه سرصاف استاندارد شیرینی پزی (حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید ). 7_بیکینگ پودر 1ق چ 8 _ پودرهل 1ق چ 9_زنجبیل 1/2 ق چ 10_جوزهندی 1/4ق چ 11_ پودر دارچین 1/4 ق چ 1 2 _ کره 200 گ (به دمای محیط رسیده ) طرز تهیه : 👇 👇 1 _ کره +شکر را باهمزن برقی 2تا 3 دقیقه بزنید . 2_زرده ها +وانیل 1/4ق چ +شیر ولرم را اضافه کنید وباهمزن برقی به مدت 2تا 3 دقیقه بزنید . 3 _ گردو را اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید . 4 _ سفیده هایی که باهمزن برقی با دور تند واز یک جهت زده آید وحجم وفرم گرفته است (البته زیاد نزنید درحد خامه ای شدن وحجم گرفتن کافیست بخاطراینکه اگر سفیده بیش ازحد زده شود بعد ازپخت ،دیواره کیک خشک میشود .) را در2 مرحله با آرد +ادویه ها + بیکینگ پودر که ازقبل 3 بار الک کرده اید رابهمراه سفیده های زده شده در2مرحله اضافه کنید یعنی مقداری سفیده زده شده ومقداری آرد درحال الک را اضافه کنید وبا لیسک به حالت دورانی وخیییلی آرام وبا احتیاط همه مواد را باهم ترکیب کنید تاپف کیک نخوابد ودر قالب 25 × 35 که با روغن جامد کاملا چرب وآرد پاشی کرده آید بطور یکنواخت بریزید ودر فر ازقبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 50 تا 60 دقیقه قراردهید تا کاملا بپزد ودرصورت تمایل بعد از پخت کامل ،برای خوشرنگترشدن کیک ،کمی گریل روشن کنید . توجه داشته باشید از تخم مرغهای متوسط به وزن 60 تا 65 گ استفاده کنید . بعد از خنک شدن درصورت تمایل با شکلات تزیین کنید البته نیاز به تزیین نداره ولی من چون میخاستم دراینستا عکس بذارم فقط بخاطر زیبایی عکس اینکار را انجام دادم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱