پيازخرد كرده: 2 عدد چغندرخرد كرده: 4 عدد ادويه‌ي پلوئي: 1 ق چ زيره: 1 ق چ رب انار: 1 ق س روغن زیتون یا کنجد: به ميزان لازم نمك دریا: به ميزان لازم زعفران آب كرده: 2 ق س ابتدا برنج را با کمی نمک دریا بخيسانيد و آبكش كنيد. اندكي روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد، پياز را در آن تفت دهيد. آن گاه چغندر را در تابه‌ي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد.سپس ادويه و زيره را بيفزائيد. بعد رب انار و نمك دریا را به آن اضافه كنيد. حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمه‌اي، مایع را روي آن‌ها بريزيد. بعد نيمي از برنج را روي مایع بدهيد و چغندر را بيفزائيد.اينك باقيمانده‌ي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد. برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد. اين پلو،مي‌بايد به رنگ‌هاي سفيد،قرمز و زرد در آيد. چغندر پلوی شما آماده ست. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛