بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مراتب راحت تر و خوشمزه تر هستش . طرز تهیه کره (نرم) 150 گرم پودر قند 100 گرم ( حدودا 2/3 لیوان) وانیل مقداری تخم مرغ 1 عدد آرد سفید حدودا 300 گرم (حدودا 2 لیوان) کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت 4 الی 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد . داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا 4 میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید . در فر از پیش گرم شده با دمای 160 الی 170 به مدت 20 دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه . وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید . با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم . برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم . بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه . میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛