#رنگینک
آرد گندم ۱ پ
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
خرما و گردو بمیزان دلخواه
ابتدا پوست و هسته خرما رو جدا کرده و داخل خرما مغز گردو میگذاریم.
کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد گندم را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه سپس آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا سرخ بشه فقط مواظب باشید نسوزه.
شعله را خاموش میکنیم و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی کمی از حرارت افتاد پودر شکر را نیز اضافه میکنیم سپس نیمی از مواد را در ظرف مربعی ۲۰×۲۰ که داخلش کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و روی آن خرما ها رو میچینیم و دوباره روی خرماها از مواد آردی میریزیم و صاف میکنیم و چند بار میکوبیم تا حبابهای آن خارج شوند سپس روی آن را مقداری پسته خرد شده میریزیم و ظرف را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود سپس از ظرف خارج کرده و برش میزنیم.
برای تزئین رنگینک میتونید از بادام، گردو، پودر نارگیل استفاده کرد که اختیاری هستش و نریزید هم اشکالی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛