8.34M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
تا فصلشه کمپوت سیب درست کن! کاملا خونگی و بدون نگهدارنده و مختص بچه‌هایی که میوه‌ی خام نمیخورن!!! تازه موندگاریشم زیاده. 😍 پس با ما همراه شو تا طرز تهیه‌شو یاد بگیری! ابتدا سه عدد سیب سفت رو پوست بگیرین ؛ دانه هاشو‌نو جدا کنین؛ و به ابعاد دلخواه برش بزنین . دو لیوان آب و دو قاشق غذاخوری سرکه روش بریزین و برای اینکه سیاه نشن، دو-سه دقیقه زمان بدین تا داخل این محلول بمونه. یه قابلمه رو روی حرارت بذارید و یک پیمانه آب، سه قاشق غذاخوری شکر، و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه داخلش بریزید. وقتی شکر حل شد، سیبا رو داخل قابلمه بریزید و درشو ببندید و ده دقیقه زمان بدین تا سیب ها پخته بشن. ولی مواظب باشید نرم و له نشن!!! آخرای پخت دو قاشق غذاخوری گلاب هم داخلش بریزید. سیب ها رو همینطوری که داغن، داخل شیشه‌‌های در فلزی بریزین و از آبِ داخل قابلمه، پرشون کنید. درشونو محکم ببندید و ۷ ساعت بصورت سر و ته بذارید بمونن. بعدم داخل یخچال بذاریدشون. به همین آسونی یه کمپوت خوشششمزه و سالم درست کردی که همه طرفدارشن. 😍 اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛