تا فصلشه کمپوت سیب درست کن! کاملا خونگی و بدون نگهدارنده و مختص بچههایی که میوهی خام نمیخورن!!! تازه موندگاریشم زیاده. 😍
پس با ما همراه شو تا طرز تهیهشو یاد بگیری!
ابتدا سه عدد سیب سفت رو پوست بگیرین ؛
دانه هاشونو جدا کنین؛
و به ابعاد دلخواه برش بزنین .
دو لیوان آب و دو قاشق غذاخوری سرکه
روش بریزین و برای اینکه سیاه نشن، دو-سه دقیقه زمان بدین تا داخل این محلول بمونه.
یه قابلمه رو روی حرارت بذارید و
یک پیمانه آب،
سه قاشق غذاخوری شکر،
و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
داخلش بریزید.
وقتی شکر حل شد، سیبا رو داخل قابلمه بریزید و درشو ببندید و ده دقیقه زمان بدین تا سیب ها پخته بشن.
ولی مواظب باشید نرم و له نشن!!!
آخرای پخت دو قاشق غذاخوری گلاب هم داخلش بریزید.
سیب ها رو همینطوری که داغن، داخل شیشههای در فلزی بریزین و از آبِ داخل قابلمه، پرشون کنید.
درشونو محکم ببندید و ۷ ساعت بصورت سر و ته بذارید بمونن. بعدم داخل یخچال بذاریدشون.
به همین آسونی یه کمپوت خوشششمزه و سالم درست کردی که همه طرفدارشن. 😍
اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید.
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛