7.32M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بریم برای استارت آموزش شیرینی های عید که مثل همیشه بترکونیم کلی خوشمزه های آسون رو درست کنیم باهمراهی گرم شما شیرینی قندی خیلی خوشمزه و سنتی و ترده که با چند قلم ساده درست میشه به راحتی و تو فر دست‌ساز و تابه هم میشه درست کرد من هم وزن رو میگم هم تو ویدیو با پیمانه نشون دادم آرد شیرینی یا گندم ٢٠٠گرم (حدودا یک ونیم پیمانه) روغن جامد ١٢٠ گرم (نصف پیمانه ) پودر قند ١٢٠ گرم(دوسوم پیمانه ) پودر هل یک ق م بکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو زعفرون و کنجد و خرفه .روغن جامد و پودر قند و هل دو دقیقه با همزن زده تا پوک بشه بعد آرد و بکینگ پودر الک شده در دو مرحله اضافه و با کمک انگشتای دست مخلوط بشه تا خمیر لطیف به دست بیاد حالا اگر مثل من سه رنگ دوست داشتید به سه قسمت تقسیم کنید به یکی دو ق م پودر کاکائو اضافه و مخلوط به یکی رنگ زعفرون و اون یکی ساده در نهایت از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و تو دست گرد کنید و بچینید کف سینی فر و با چاقو بعلاوه بندازید رو و با خرفه و کنجد تزیین کنید یا هرچیزی که دارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١۶٠ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛