10.4M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
باسلوق گردویی : . پودر ژلاتین : ۲ق‌غ نشاسته گل : ۱ پیمانه آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه شکر : ۱.۵_۲ پیمانه گلاب : ۱.۲ پیمانه وانیل : ۱.۲ ق‌چ گلوکز : ۴ ق‌غ کره : ۱.۴ پیمانه پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم . .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦