کوفته ایزمیر نیم کیلو گوشت چرخ کرده (متوسط چربی) 1 پیاز متوسط رنده شده 2 قاشق غذاخوری پر، آرد سوخاری یا مقداری پودر نان بیات 1 تخم مرغ 2 حبه سیر ریز رنده شده 1 مشت جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری آویشن 4-5 سیب زمینی بزرگ یا بیشتر 2-3 فلفل سبز 2-3 گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی 1 پیاز قهوه ای کوچک، ریز خرد شده 2-3 پیمانه آب نمک و فلفل سیاه همه مواد برای کوفته رو خوب ورز بدین، بعد به توپهای متوسط تقسیم کنین و مثل عکس حالت بیضی کنین، سپس داخل ظرف دربسته بزارین و 1 ساعت بزارین یخچال. برای کنارش، سیب زمینی هارو سرخ کنین تا رنگشون عوض شه بعد داخل ظرفی که قراره بزارین فر، بچینین، سپس در همون روغن کوفته هارو سرخ کنین و روی سیب زمینی ها بچینین، سپس چنتا فلفل سبز هم سرخ کنین و کناره ها بچینین. برای سس، در یک تابه دیگه، پیاز رو تفت بدین تا رنگش عوض شه، رب رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آب و ادویه هارو اضافه کنید و مخلوط کنین و روی کوفته ها بریزین. سپس روشون گوجه فرنگی اسلایس شده بچینین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 25-30 دقیقه بپزین تا سسش غلیظ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛