مواد لازم🔻 آب نارنگی 2 لیوان (حدودا 8 تا 10 عدد نارنگی) پودر ژلاتین 25 گرم (2.5 ق غ) شکر 4 تا 5 ق غ( بستگی به شیرینی و ترشی نارنگی تون تنظیم کنین) آب سرد نصف لیوان زرده تخم مرغ 2 عدد خامه صبحانه یا قنادی 100 گرم(2 تا 3 ق غ) وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه🔻 حدودا 8 تا 10 عدد نارنگی لازم هست که آبشون رو بگیرین دو لیوان آب نارنگی میده. بعد آب نارنگی رو هم از صافی رد کردم که خالص و یکدست باشه . پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل فروماژ تخم مرغ خام به کار میره اما از اونجا که هیچ رقمه نمی تونم تخم مرع خام بخورم همیشه توی دستورات یه بلایی سرشون میارم و به نوعی حرارت میدم 😊 اینجا هم زرده تخم مرع و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد ژلاتین که حل شد همون طور که روی بخار کتری بود مواد زرده و شکر رو داخلش ریختم و به روش بن ماری حرارت دید و مخلوط کردم حدودا پنج شش دقیقه مدام هم زدم و حسابی گرم شد و مدام هم زدم و تخم مرع هم بمزه و هم یکدست بشه 😊 و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم کنار خنک بشه . آب نارنگی و این مواد ژلاتین و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . خامه رو هم از قبلا توی محیط گداشتم و یه کم با چنگال زدم و بعد داخل مواد ریختم و هم زدم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم . قالب من پلاستیکی هست . چون این دسر خامه داره ، نیاز به چرب کردن قالب نیست اگر خواستید می تونید . دسر رو داخل یخچال شش ، هفت ساعتی قرار دادم وقتی خوب بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . به خاطر طرح قالبم دیدم، یه کم هم ژله پرتقال درست کردم و داخلش ریختم که کاملا اختیاریه . ⚠️نکات🔻 پودر زلاتین جایگزین ندارد . میزان شکر کاملا تقریبی و به نوع ترشی و شیرینی نارنگی مربوطه ، نارنگی من کمی ترش بود . خامه بهتره در این دسرها باشه خوشمزه می کنه اما می تونین حذف کنین . دستور فروماژها تخم مرغ داره و حتی تخم مرغ خام اما من حرارت دادمش و اینکه دیگه بخواید حذف کنین یه دسر ساده اش میکنین . کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛