✔کتلت
گوشت ٢5٠گرم (بهتره دو بار چرخ بشه)
سیب زمینی خام متوسط ٢عدد
هویج خام متوسط 1عدد
پیاز ١عدد
سیر ٢حبه
فلفل دلمه نصف
تخممرغ کوچک ١ عدد
آرد نخودچی ٢ تا٣ قاشق غذاخوری
زیره، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم
✔سیبزمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه، سیر رنده ریز کنین و کمی آبشون بگیرین.
✔همه مواد رو با هم خوب مخلوط و 1ساعتی تو یخچال استراحت بدین.
✔کتلت ها رو یکجا بچینید داخل روغن تا با هم سرخ بشن و دوباره سری بعد، به خاطر اینکه اگه کتلت سرخ نشده رو کنار سرخ شده بزارین باعث میشه روغن سرد بشه و اون چند تایی که سرخ شدن روغن ها رو به خودشون جذب کنن.
✔️بعضی توی کتلت از سیبزمینی پخته استفاده میکنن ولی سیبزمینی خام روغن کمتری جذب میکنه.
✔️میتونین به جای گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ هم استفاده کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛