✔کتلت گوشت ٢5٠گرم (بهتره دو بار چرخ بشه) سیب زمینی خام متوسط ٢عدد هویج خام متوسط 1عدد پیاز ١عدد سیر ٢حبه فلفل دلمه نصف تخم‌مرغ کوچک ١ عدد آرد نخودچی ٢ تا٣ قاشق غذاخوری زیره، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم ✔سیب‌زمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه، سیر رنده ریز کنین و کمی آبشون بگیرین. ✔همه مواد رو با هم خوب مخلوط و 1ساعتی تو یخچال استراحت بدین. ✔کتلت ها رو یکجا بچینید داخل روغن تا با هم سرخ بشن و دوباره سری بعد، به خاطر اینکه اگه کتلت سرخ نشده رو کنار سرخ شده بزارین باعث میشه روغن سرد بشه و اون چند تایی که سرخ شدن روغن ها رو به خودشون جذب کنن. ✔️بعضی توی کتلت از سیب‌زمینی پخته استفاده میکنن ولی سیب‌زمینی خام روغن کمتری جذب میکنه. ✔️میتونین به جای گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ هم استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛