امروز دستور کیک قهوه میذارم با بافت خیلی لطیف و طعم عالی قهوه ✅این کیکو فقط باید با سس مخصوصش سرو کنید والا نصف لذت و طعمشو از دست میدین ✅عطرو طعم قهوه کاملا غالب هست پس اگه قهوه دوست ندارین این کیکو بهتون پیشنهاد نمیکنم 👩‍🍳تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ و ۱/۳ لیوان (یک و یک سوم) آرد قنادی ۲ لیوان (۳ بار الک کنید و بعد پیمانه کنید) شیر ولرم ۲/۳ لیوان (دو سوم) روغن مایع نصف لیوان پودر قهوه ترک ۱ قاشق سوپخوری استاندارد پودر نسکافه ۱ ق سوپخوری پودر کاکائو ۲ ق سوپخوری بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری وانیل ۱/۴ ق چایخوری برای سس قهوه شیر ۱ لیوان شکر ۵ قاشق سوپخوری پودر قهوه ترک ۱ ق سوپخوری پودر نسکافه ۱ ق سوپخوری نشاسته ذرت ۲ ق سوپخوری سر صاف 👩‍🍳👩‍🍳تخم مرغ+وانیل+شکر را باهم مخلوط و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود. پودر قهوه ترک و پودر نسکافه را با شیر ولرم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به مواد اضافه کنید. روغن مایع را هم اضافه کنید و مواد را ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا مخلوط بشن. بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک و با آرد مخلوط کنید. مخلوط آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست بشه. مواد نباید زیاد هم بخوره فقط در حد مخلوط شدن کافیه. یا میتونید موادو ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه. قالب با قطر ۲۵ سانت انتخاب کنید. اگه قالبتون ساده هست کف قالب کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید. اگه قالبتون طرحدار هست ،به قالب کره همدما محیط بزنید و بعد آرد پاشی کنید (چون رنگ کیکمون تیره هست خیلی کم پودر کاکائو با آرد مخلوط کنید) مایه کیک را داخل قالب بریزید ،قالب را ۳ بار آهسته به سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدین. کیک را روی دستمال نخی برگردانید تا خنک بشه. 👩‍🍳👩‍🍳🟢برای سس قهوه همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا کم کم به غلظت برسه. وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا نسبتا خنک بشه و بعد روی کیک خنک شده بریزید و با هرچی دوست داشتین تزئین کنین. میتونید وقتی سس رو از روی حرارت برداشتین کمی وانیل هم برای طعم و عطر بهتر به سس اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛