فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من ازجمله آدمایی هستم که چایی زیاد میخورم وباقند هم اصلا نمیخورم.امروز براتون دو مدل سوهان خوشمزه آوردم که طعمشون بی نظیره اولیه تردتر و کاراملی تره دومی نرم تر و روشن تره هرکدومش رو که دوست دارین درست کنین که با چایی خیلی می چسبه. خصوصا عصرونه ها😋👇 مواد لازم برای نوع اول : (یه کم تیره تر و تردتر) شکر : یک لیوان فرانسوی کره:15 گرم کنجد: نصف لیوان مواد لازم برای نوع دوم(روشن و نرم تر) شکر : یک لیوان فرانسوی کره :25گرم کنجد: یک لیوان و نیم نکته ❌ کنجد رو ۵ الی ۶ دقیقه باشعله ملایم تفت برین تا مزه خامی اون گرفته بشه. شعله درابتدای کار برای ذوب شدن شکر باید متوسط باشه .ذوب شدن شکرتقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه.بعدازذوب شدن شعله رو خیلی کم کنین تا شکر نسوزه چون بسوزه تلخ و سفت میشه. بجای کنجد میتونین ازمغزهای دیگه مثل خلال پسته وبادام هم استفاده کنین. بعداز آماده شدن مواد باید سریع اونو توی ظرف بریزین وسریع با وردنه یا گوشت کوب صاف کنین،تا گرمه برش بزنید اجازه بدید یک ربع خنک بشه بعد از ظرف جداش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛