مواد لازم: شیر پنج لیوان یک عدد دریم ویب یک پاکت کارامل چهار قاشق ارد سمولینا(سمید) مقداری وانیل یک عدد خامه صبحانه دو قاشق نشاسته براي لايه طلايي روش:يك پاكت كارامل و يك تا دو قاشق خامه همه راغير از خامه با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی غلیظ شود و در اخر خامه رو اضافه ميكنيم و وقتی اماده شد در ظرفمون می ریزیم تا کمی خودش رو بگیره بعد یک قاشق خامه را با یک پاکت کارامل مخلوط می کنیم و روی مهلبیه ها می ریزیم و در فر قرار میدهیم فقط شعله ی بالا را روشن میکنیم مقداری که طلایی شد کافیه به مدت ده دقیقه اماده که شد به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛