مایه شیرینی را توی قیف یکبار مصرف باماسوره ساده ریخته بهتره برای هم اندازه بودن ماکارون از صفحه سیلیکونی استفاده کنید اگر نداشتید روی ورق روغنی دایره بکشید وبعد برعکسش کنید قیف را بصورت عمودی گرفته وتوی مرکز دایره را شروع به پر کردن کنید بعد چند ضربه به سطح کار بزنید تا هوای اضافه بین شیرینی خارج بشه بذارید یک ساعت توی دمای محیط بمونه تا رویه ببندد اگر انگشت زدین چسبندگی وجود نداشته باشه فررا از ده دقیقه قبل روشن کنید با دمای 150درجه بمدت بیست دقیقه حواستون به شیرینی باشه زیاد بمونه رنگش تیره وبافت ماکارون سفت می شه از فر دراوردین بذارید کاملا سرد بشه راحت از قالب جدا می شه کرم را بین دوشیرینی بزنید واز خوردن این شیرینی لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛