کیک پرتقالی بهمراه خامه پرتقالی برای کیک ۳ تخم مرغ همدمای اتاق ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی پوست ۱ پرتقال ریز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر وانیل (اختیاری) ۲ پیمانه آرد ۱ پنس نمک برای خامه پرتقالی : ۱ بسته پودر کرم شانتی یا دریم ویپ نزدیک ۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی رنگ نارنجی یا زردچوبه (اختیاری) برای کیک، آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و الک کنین بعد تخم مرغ هارو بهمراه شکر هم بزنین تا پفی شه بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنین بعد آب پرتقال رو مخلوط کنین، پوست پرتقال هم اضافه کنین ، در آخر مواد خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین . مخلوط رو داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛