کیک پرتقالی بهمراه خامه پرتقالی
برای کیک
۳ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی
پوست ۱ پرتقال ریز رنده شده
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
وانیل (اختیاری)
۲ پیمانه آرد
۱ پنس نمک
برای خامه پرتقالی :
۱ بسته پودر کرم شانتی یا دریم ویپ
نزدیک ۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی
رنگ نارنجی یا زردچوبه (اختیاری)
برای کیک، آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و الک کنین بعد تخم مرغ هارو بهمراه شکر هم بزنین تا پفی شه بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنین بعد آب پرتقال رو مخلوط کنین، پوست پرتقال هم اضافه کنین ، در آخر مواد خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
مخلوط رو داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛