• سلام دوستان امروز اومدم با آموزش پیاز داغ ترد وکریپسی این پیاز داغ نیاز به جوشاندن نداره پوست پیاز رو بگیرید شسته وخلالی نازک برش بزنید روغن رو داغ کرده‌ وخلال پیاز رو بریزید حرارت متوسط یک قاشق چایخوری مرباخوری نمک در یک قاشق چایخوری آب حل کنید توجه کنید آب ونمک غلیظ باشه طوری که نمک دیگه حل نشه پیاز که داره چروک میشه ورنگ میگیره یک قاشق چایخوری از این آب ونمک بریزید داخلش وهم بزنید . پیاز که رنگ طلای وکاراملی گرفت از روغن خارج کرده با پشت قاشق ویا چنگال روغن پیاز داغ رو بگیرید روغنش که کاملا گرفته شد روی کاغذ روغنی پهن کنید تادسرد بشه بعد از سرد شدن کاملا ترد وکریپسی میشه بریزید داخل ظرف دربسته داخل يخچال بیشتر از یکماه ماندگاری داره همچنان ترده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛