#کیک_یخچالی
موادلازم
بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۴۰ گرم دو الی سه ق.غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ
پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ،کره یک ق.غ پر
سس شکلاتی :
یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
کره یک ق.غ
❌حتما اجازه بدین که سس شکلاتی از داغی بیوفته و بعد روی لایه ی اول بریزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛