هدایت شده از پست خاص
7.91M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
موادلازم بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم ۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی شکر ۴۰ گرم دو الی سه ق.غ نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ،کره یک ق.غ پر سس شکلاتی : یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای کره یک ق.غ ❌حتما اجازه بدین که سس شکلاتی از داغی بیوفته و بعد روی لایه ی اول بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛