ژله آلوئه ورا 1 بسته ژله آناناس 1 بسته آب جوش 2 پیمانه بستنی لیوانی 2 عدد رنگ زرد یا نارنجی ژله آلوئه ورا را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری دانه های ژله کاملا حل شود و ژله شفاف شود. اجازه دهید در محیط خنک شود. ژله آناناس را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و روی بخار بن ماری کنید تا شفاف شود و اجازه دهید تا در محیط کاملا خنک شود. بستنی ها را در محیط قرار دهید تا شل شوند. ژله آناناس را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و خیلی کم رنگ زرد یا نارنجی اضافه کنید تا رنگی مشابه زرده تخم مرغ پیدا کند سپس در قالب سیلیکونی یا پلاستیکی نیم دایره بریزید. ژله آلوئه ورا را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و در یک تابه یا سینی یا هر ظرف دلخواه دیگری بریزید. ژله ها را حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. زرده ها را از قالب خارج کنید. مقداری از سفیده ها را در تابه برش بزنید تا حالتی شبیه نیمرو پیدا کند سپس زرده ها را به آرامی روی سفیده قرار دهید و کمی در یخچال بگذارید سپس سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛