#بنیه_مرغ 🍖🍗🍟🌯🥗
ابتدا سینه مرغ رو برش های بلند زده و با فلفل و نمک و کمی پیاز رنده شده و زعفران مخلوط و ۱ روز داخل ظرف مزه دار میکنیم.....
#خمیر_بنیه۰🥟
1-تخم مرغ کامل ۲عدد
2- آرد۱ لیوان
3-آب یا مائ الشعیرنصف لیوان
4-نمک و فلفل به میزان لازم
5-بکینگپودر ۱ قاشق مربا خوری
۶-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
۷-پیاز خشک آسیاب شده خیلی ریز نکنید۲ قاشق غذاخوری
۸-پودر سیر مقداری دلخواه
۹-زعفران مقداری
10-پیاز و قارچ و سیب زمینی در صورت دلخواه
طرزتهیه:ابتدا تخممرغ را با چنگال کمی زده تا از لختگی دربیادمائ السفیر یا آب را ریخته کمی با چنگال زده در انتها آرد ذرت نمکو فلفل و بکینگپودر را به آرد اضافه و الکو به تخممرغ افزوده من از کمی پودر سیر و زعفران دمکرده و پیاز خشک که از بیرونتهیه کردمکمی خرد کردمو داخلش ریختمعطرش بینظیر شد. مواد را یکربع استراحت میدیماین خمیر باید مثل مواد کیکولی رقیق تر باشه حالا مرغها که ۱روز ماندنو مزه دار شدن داخل اینمواد ریخته زیرو رو کرده داخل ظرف مناسب روغنریخته و میزاریمداغ بشه و دانه دانه مرغها رو به مواد آغشته و سریع در روغن داغ میریزیم وزیر رو کممیکنم تا هم مرغهاخوب پخته بشه و خمیر پخته بشه و پف کنه و وقتی همه سرخ شده قارچدرسته و حلقه های پیاز هممی تونید داخل مواد خمیری بزنید و در روغن داغ بندازید .از خیلی سبزیجات دیگه و یا میگو هممی تونید استفاده کنید و سیب زمینی رو مزه دار کنید و درشت خرد کنید ودر روغن سرخ کنید.🍃 معمولا در کنار بنیه سس سفید تار تار استفاده میشه که رسپی رو اینجا👇میزارم.
#سس_تار تار🍃
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری خیار سورپریز خرد شده ۳ عدد متوسط پیازچه یا پیاز معمولی ریز خرد شده ۱قاشق غداخوری سیر ۲ حبه رنده نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرده شده و ترخون روی هم ۱ قاشق غذاخوری کمی گلپر همه رو مخلوط و برای این بنیه و بعضی از غذاها استفاده میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛