مواد لازم برای ۳ نفر🔻 سینه مرغ یا ران مرغ چند تکه برنج ۳ پیمانه کشمش نصف پیمانه (میزان دل خواه) گردو خرد شده به میزان دلخواه پیاز ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و دارچین به میزان لازم خلال بادام به میزان دل خواه زعفران به میزان دل خواه طرز تهیه🔻 برنجم رو از قبل خیس کردم . اول مرغ رو گذاشتم بپزه ، یه کم توی روغن تفت دادم و و نمک و زردچوبه و برگ بو و یک پیاز رو قاچ کردم و تفت دادم و کمی بهش آب اضافه کردم بپزه ، وقتی که پخت کمی آب مرغ گذاشتم بمونه و مرغ رو هم ریش ریش کردم . پیاز رو ریز خرد کردم و سرخش کردم . از این پیاز سرخ شده نصفش رو برداشتم برای لای به لای پلو . مابقی پیاز رو همراه مرغ ریش ریش شده ، گردو خرد شده ، خلال بادام ، کشمش ، زعفران ، دارچین و فلفل و هر ادویه دلخواه روی حرارت مخلوط کردم و یک کم تفت دادم . برنجم رو داخل آب جوش ریختم و بعد از اینکه مناسب آبکش شدن شد و نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه کمی آب و روغن ریختم . بعد برنج رو ریختم و لا به لاش ، پیاز سرخ شده و ادویه پلوی ( آماده از عطاری گرفتم) و کمی دارچین ریختم ، یه کم هم آب مرغ آخر کار دو تا سه قاشق روش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه . بعد که برنج دم کشید خوب با کفگیر برنج رو مخلوط کردم و توی دیس کشیدم و روش رو با مرغ ریش ریش شده و و زعفران دم کرده که با مقداری برنج مخلوط کردم و مواد مرغ و کشمشی تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛