طرز تهیه رب انار خانگی:
ابتدا انارها را شسته و سر و ته آنها را با چاقو جدا کرده و انارها را از وسط دو قسمت کنید.
سپس انارها را از قسمت دانه، کف دست بگیرید و با استفاده از یک وسیله سنگین مثل چوب یا گوشتکوب یا پشت قاشق، به پوست انارها ضربه بزنید تا انارها دانه شوند و فقط پوست آنها باقی بماند.
دانههای خراب را از داخل ظرف خارج کنید زیرا در غیر اینصورت، طعم رب شما را خراب خواهند کرد.
نکته برای آبگیری انارمیتونید(اگر آب انار گیر دستی نداریداز آبمیوهگیری یا غذاساز استفاده کرده و بعد آب انار را از صافی عبور دهید.) یابه روش سنتی دانههای تمیز را داخل قابلمه ریخته و روی آنها مقدار 2 الی 3 لیوان آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی بپزد و آب انداخته و نرم شوند.
حالا یک آبکش بزرگ برداشته و آن را روی یک قابلمه با سایز مناسب قرار دهید به طوری که سبد کاملا دهانه قابلمه را بپوشاند.
انارهای پختهشده را داخل سبد بریزید تا آب انار از تفالهها جدا شود. (همین کار را با غذاساز یا مخلوط کن انجام دهیدفقط لازم نیست پخته شود). سپس با دست یا پشت یک قاشق، دانهها را به کف سبد آبکش بسایید و کمی با دست فشار دهید تا فقط تفاله و هسته دانهها باقی بماند.
آب انار به دست آمده را داخل قابلمه بزرگ و جاداری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.وقتی آب انار جوشید کف روی آن را جمع کنید.آب انار را مرتب هم بزنید تا سر نرود.
جوشاندن آب انار باید تاحدی ادامه پیدا کند که آب انار به غلظت برسد.
بعد از حدود 5-6 ساعت، رنگ آب انار تغییر کرده و شروع بهقل زدن میکند و حبابهای آن به بیرون از قابلمه پرتاب میشوند که این یعنی آب انار شما در حال تبدیلشدن به رب است و دارد به غلظت میرسد. در این مرحله دیگر از پای دیگ تکان نخورید و مرتب رب را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
1_بعداز جوش آمدن آب انارکف روی آنراجداکنیم
2_رب اناربعدازسردشدن سفت میشودنبایدبزازیم بیشترازحدغلیظ بشه
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛