مواد لازم🔻 کره ۳۰گرم پیاز ۱عدد متوسط تره فرنگی ۲عدد قارچ ۵۰۰گرم آب گوشت یا مرغ ۲پیمانه شیر ۲پیمانه ذرت ۱/۴پیمانه خامه ۲قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا کره را به همراه پیاز نگینی خرد شده تفت میدهیم تا شیشه ای و سبک شود. ۲_از قبل قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای و نازک خرد کنید،سپس درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. *تره فرنگی را ابتدا خرد کنید سپس بشویید چون ممکنه لا به لاش خاک باشه* ۳_قارچ ورقه ای شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد باهم مخلوط شوند. *توجه کنید همه مواد را به فاصله یک دقیقه از یکدیگر درون قابلمه میریزیم* ۴_آب قارچ که کشیده شد آرد را افزوده تفت دهید تا بوی خامی آرد بلند شود. ۵_آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید. ۶_سپس شیر ولرم را اضافه میکنیم. *اگر شیر سرد باشد شیر بریده و ظاهر سوپتون قشنگ نمیشه* ۷_حرارت را زیاد میکنیم تا سوپ به جوش آید و با قاشق کف روی سوپ را جمع میکنیم،سپس حرارت را کم کرده تا سوپ آرام آرام بپزد و به غلظت دلخواه برسد. ۸_پانزده دقیقه آخر ذرت را بیافزایید. ۹_حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. *این سوپ خوشمزه رو با آبلیمو تازه میل کنید* *آب گوشت من نمک و فلفل داشت،شما سوپ را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛