مواد لازم🔻
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم کیلو (۷۵۰ گرم آرد سفید + ۷۵۰ گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.)
روغن جامد نیم کیلو
پودر قند نیم کیلو
پودر زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و۳/۴ روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید.
اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب میکنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁
روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره .
به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره.
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛