مواد لازم🔻
بیسکوئیت بتی بور 2 بسته
آرد نول(همه کاره) 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1قاشق سوپ خوری
خامه 50میلی لیتر
کره 15 گرم
تخم مرغ 1عدد
شکر 3/4پیمانه
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
شیر2 پیمانه
گردو و موز میزان لازم
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا کشدار ، حجیم و رنگ آن روشن شود.
۲_درون قابلمه نچسب آرد ، نشاسته ذرت و شیرسرد را ریخته و مخلوط کنید.
*حتما به خوبی مخلوط کنید تا زمانی که قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهید آرد درون شیر گلوله نشود*
۳_مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
۴_قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
*غلظت کرم باید همانند غلظت ماست چکیده شود*
۵_حرارت را خاموش کرده کره،خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا یکدست شود.
۶_اجازه دهید تا کرم از حرارت بیافتد.
۷_ظرف مورد نظر را انتخاب کنید،یک لایه بیسکوییت خرد شده و یک لایه کرم بریزید،برای خوشمزه تر شدن مابین لایه ها موز و گردو قرار دهید،همین مراحل را لایه لایه ادامه دهید تا ظرف پرشود،لایه آخر را کرم بریزید و روی کرم پودر کاکائو الک کنید.
*میوانید مابین لایه ها از شکلات چیپسی و یا مغزهای دلخواهتان هم استفاده کنید*
۸_دسر را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا جابیافتد.
*این مقدار مواد سه تا دسر تکنفره میشود*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛