مواد لازم🔻 بیسکوئیت بتی بور 2 بسته آرد نول(همه کاره) 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 1قاشق سوپ خوری خامه 50میلی لیتر کره 15 گرم تخم مرغ 1عدد شکر 3/4پیمانه وانیل 1/8 قاشق مربا خوری شیر2 پیمانه گردو و موز میزان لازم طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا کشدار ، حجیم و رنگ آن روشن شود. ۲_درون قابلمه نچسب آرد ، نشاسته ذرت و شیرسرد را ریخته و مخلوط کنید. *حتما به خوبی مخلوط کنید تا زمانی که قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهید آرد درون شیر گلوله نشود* ۳_مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید. ۴_قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. *غلظت کرم باید همانند غلظت ماست چکیده شود* ۵_حرارت را خاموش کرده کره،خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا یکدست شود. ۶_اجازه دهید تا کرم از حرارت بیافتد. ۷_ظرف مورد نظر را انتخاب کنید،یک لایه بیسکوییت خرد شده و یک لایه کرم بریزید،برای خوشمزه تر شدن مابین لایه ها موز و گردو قرار دهید،همین مراحل را لایه لایه ادامه دهید تا ظرف پرشود،لایه آخر را کرم بریزید و روی کرم پودر کاکائو الک کنید. *میوانید مابین لایه ها از شکلات چیپسی و یا مغزهای دلخواهتان هم استفاده کنید* ۸_دسر را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا جابیافتد. *این مقدار مواد سه تا دسر تکنفره میشود* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛