ناگت مرغ مواد لازم: 750 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفیده تخم مرغ 4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1.5 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پر آویشن 1 قاشق چای خوری ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما هست) 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چای خوری زیره 2 حبه سیر برای روی ناگت: 1 لیوان آرد سوخاری 2 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بذارید. آرد ، روغن مایع ، سیر ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی مثل چرخ کرده شود خوب مخلوط کنید. دستتان را خیس کنید و از مواد تیکه هایی اندازه گردو بردارید و شکل بدید. ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید(میتوانید به جای آرد سوخاری از نان خشک شده و پودر شده استفاده کنید)و سپس در روغن داغ سرخ کنید. ❣نکته: بعد از اینکه ناگت ها را آماده کردید میتوانید قبل از سرخ کردن در فریزر بذارید.و وقتی از فریزر بیرون می آورید 15_10 دقیقه صبر کنید سپس در روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛