کیک داریم واسه دوستانی که دوست دارن کیک کالری کمتری داشته باشه وبدون تخم مرغ باشه با این حال بافتی پوک ونرم باپف عالی داشته باشه مواد لازم ..... تمام مواد با یک مدل لیوان اندازه گیری بشه آرد.... کیک پزی دولیوان ونیم آب پرتقال... طبیعی یک لیوان از صافی رد شده تا پالت پرتقال توی ابش نباشه آب داغ... نصف لیوان شکر....یک لیوان روغن مایع... نصف لیوان بیکینگ پودر.... یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.... دوقاشق غذاخوری قابل حذف نیست وانیل...... نصف قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال....... نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید..... یک قاشق غذاخوری قابل حذف نیست طرز تهیه....... ابتدا ارد ونشاسته ذرت و بیکینگ پودررا مخلوط ویکبارالک کنید ادامه کار.... اب پرتقال و آب داغ و شکروروغن وسرکه و وانیل ورنده پوست پرتقال را مخلوط کنید مواد خشک را درطی دومرحله به مواد مایه اضافه وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید مایه کیک پر از حباب وپوک است قالب دلخواه سایز 22حالا یه سانت کمتر یا بیشتر اشکالی نداره را با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید واضافه ارد را حتما بگیرید مایه کیک را توی قالب بریزید دوتا ضربه بزنید به سطح کار ودرفر یا توستراز ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 45تا50 دقیقه بعد از این زمان حتما چک کنید اگر خلال چوبی تمیز بیرون امد حرارت بالا را روشن کنید چند دقیقه تا طلایی بشه بذارید کیک کاملا خنک بشه اطرافش را ازاد کنید وبرگردونید هم میتونید ساده میل کنید هم با عسل یا شهد یا بریلوی ساده کمی روی کیک بریزید وبا پودرمغز دلخواه تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛