#عدسی
عدس یک ونیم لیوان
ماش 3قاشق غذاخوری
پیازمتوسط یک عدد
سیررنده شده دوحبه
نمک وادویه به میزان لازم
سیب زمینی 2عددکوچک
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
آب حدودا4تا 5لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
ابتداعدسهارومیشوریم حدودایک ساعت باآب خیس میکنیم بعدداخل قابلمه عدس وماش وآب رومیریزیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم تانیم پزبشه
پیازرویکمی تفت داده بعد سیررنده شده،سیب زمینی نگینی شده رو اضافه میکنیم یکمی که تفت خورد(احتیاج نیست کاملا سرخ بشه)،نمک وادویه ورب گوجه رومیریزیم وقتی رب رنگ خودشوپس دادموادروبه عدس درحال پخت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاعدسی مالعاب داربشه درآخرهم بهش آبلیمورواضافه میکنیم
نکته:حتمایکبارازماش داخل عدسی استفاده کنیدعاشق طعمش میشد😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛