مواد لازم: خمیر یوفکا یک بسته سینه مرغ 1 عدد 1 عدد پیاز فلفل دلمه ای 1 عدد 1 کاسه کوچک نخود فرنگی روغن 2 قاشق غذاخوری فلفل نمک برای سس بشامل: 1.5 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 2 فنجان شیر مقدار کمی نمک برای روی خمیر: 3 قاشق غذاخوری کره روغن 3 قاشق غذاخوری برای رومال: 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری روغن طرز تهیه: ابتدا گوشت مرغ را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز خرد شده را در دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در نهایت نخود پخته شده را اضافه کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده، مخلوط کرده و از روی اجاق خارج می کنیم. برای سس بشامل: کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید. تفت دهید تا بوی آرد از بین برود و شیر را کم کم به آن اضافه کنید. نمک و مقدار کمی فلفل سیاه را اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید. پیاز تفت داده شده، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده، خوب مخلوط کرده و کنار می گذاریم. کره و روغن را ذوب کنید. خمیر را روی پیشخوان گذاشته و مخلوط کره ذوب شده را همه جا میمالیم.خمیر را از وسط تا می کنیم و دوباره به قسمت بالایی روغن می زنیم. یک سوم ملات را روی قسمت بلند خمیر گذاشته و به صورت رول درآورده و به ضخامت دو انگشت برش می دهیم. خمیرهای برش خورده به صورت عمودی روی سینی چیده می شوند و زرده تخم مرغ مخلوط با روغن روی لبه ها می زنند. در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم تا قهوه ای و طلایی شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛