ترشی کلم قرمز
کلم قرمز متوسط یک عدد
سرکه سفید دو لیوان
اب یک لیوان
نمک دو قاشق
سیر چند حبه
فلفل تند دوسه عدد
کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه
سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه
تو این فاصله قابلمه کوچک رو گاز بزارید یک لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک توش بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره
بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه
بریزید تو شیشه یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید روش ودرشو کیپ ببنید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته
عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده
این ترشی من یک روزه هست الانه که چند روز گذشته خوش رنگتر شده
بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره
کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛