12.34M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
6 تا 5 عددسیب زمینی آبپز شده 1عددتخم مرغ نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا به میزان لازم پنیر پیتزا 6 ق غ برای سرخ شدن: آرد سوخاری آرد سفید 3عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه سیب زمینی های آبپزشده رو پوره کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند. مقداری از مواد برداشتم (زیاد بر ندارید چون موقع سرخ شدن پف میکنه و حجمش دو برابر میشه) و وسط مواد مقداری پنیر پیتزا گذاشتم و باز گرد کردم و تمام مواد را به همین شکل آماده کردم. آرد، آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در سه ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در آرد و دوباره در تخم مرغ ودرآخر در پودر سوخاری. توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم (چون روغن زود میسوزه) بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند. بعد کراکت ها رو روی حوله کاغذی آشپز خونه گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود. 🍔 🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛