کیک برفی
مواد لازم:
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر
مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق ها خیلی پر نباشد)
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری وانیل
1 قاشق مربا خوری پر کره
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت
پسته و انار برای روی کیک
طرز تهیه:
ابتدا کرم را آماده کنید. آرد ، پودر نارگیل، نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیک مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید پف کند. سپس داخل یخچال بذارید.
12 عدد بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر بزنید و داخل قالب بچینید. نصف کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید بقیه بیسکوییت ها را در شیر بزنید و روی کرم بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید روی کرم پودر نارگیل بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو در کناره های کیک پسته و انار بریزید. سپس برش زده سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛