کیک برفی مواد لازم: 1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر مواد لازم برای کرم: 3 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق ها خیلی پر نباشد) 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مربا خوری وانیل 1 قاشق مربا خوری پر کره 1 پاکت پودر کرم شانتی (‌75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید) 1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت پسته و انار برای روی کیک طرز تهیه: ابتدا کرم را آماده کنید. آرد ، پودر نارگیل، نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیک مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید پف کند. سپس داخل یخچال بذارید. 12 عدد بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر بزنید و داخل قالب بچینید. نصف کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید بقیه بیسکوییت ها را در شیر بزنید و روی کرم بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید روی کرم پودر نارگیل بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو در کناره های کیک پسته و انار بریزید. سپس برش زده سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛