شکر ۳ قاشق غذاخوری عسل ۳قاشق غذاخوری کنجد ۱ پیمانه خلال پسته دو قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب روش آماده سازی 😊 . کنجد رو می تونید بریزید داخل سینی فر بزارید تست بشن وکمی طلایی بشن ، یا مثل من داخل تابه کمی بو دادش کنید زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. همین طور خلال پسته رو 👍 شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه، به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید و توی سینی یا ظرف مورد نظر تون کاغذ روغنی بندازید با مشت قاشق که باید چرب باشه فشارشون بدید و صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . یا مثل من داخل قالب سیلیکونی بریزید 😉 و بزارید تا کاملا خنک بشن بهتره که برای پیمانه کردن عسل قاشق یا پیمانه مورد نظر تون رو کمی چرب کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱