مواد لازم: 5 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3قاشق غذاخوری آرد برنج 1 لیوان شكر وانیل نصف ق.چ پودر کاکائو 1ق.غ خامه فرم گرفته ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه: شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین). حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته(۳ ق خامه به قسمت کاکائویی و ۳ ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم) و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم. من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم نکته: میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱