مواد لازم🔻
بادمجان ۵عدد
پیاز ۱عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
قارچ ۱۵۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
رب ۱قاشق سوپخوری
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
کره ۵۰گرم
آرد ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه🔻
۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه)
۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید.
۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید.
۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید.
۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید.
*در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛