مواد لازم پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم ◀️میتونید از پنیر ماسکارپونه یا پنیرخامه ای لبنه استفاده کنید شکر ۱۳۵ گرم کره نسبتاً نرم ۵۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد شیر ۱۰۰ میلی لیتر آرد ۸۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم آبلیمو ۱ ق چ وانیل نصف ق چ قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر ترجیحاً بهتره قالب کمربندی باشه چون خارج کردن کیک راحتتره طرز تهیه ابتدا کف و دیواره های قالب گرد رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید اگه ارتفاع قالبتون مثل مال من ۶ سانتیمتره کاغذرو کمی بلندتر در نظر بگیرید تا ارتفاعش ۲ سانت از ارتفاع قالب بیشتر بشه روی کاغذروغنی رو هم چرب کنید بعد قالب رو توی فویل بپیچید حالا بریم سراغ آماده کردن مواد چیزکیک پنیرخامه ای، کره و شیر رو توی کاسه بزرگ‌ بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بزارید تا کاملاً یکدست بشه بزارید کنار تا خنک بشه زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید و وقتی پنیری خنک شد زرده ها رو به همراه وانیل بهش اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید بعد آبلیمو رو بریزید و مواد رو بزلرید کنار توی کاسه خشک و تمیز و سفیده ها رو بریزید و با دور تند هم بزنید کمی که کف کرد شکر رو کم کم در حین هم زدن اضافه کنید تا سفیده ها خوب فرم بگیره و موقعی که کاسه رو برمیگردونید از کاسه نریزه حالا سفیده ها رو کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و دورانی هم بزنید حواستون باشه زیاد هم نزنید چون پف سفیده ها میخوابه مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید تا نصف ارتفاع قالب آبجوش بریزید و بعد اون رو در فر گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه حدود یکساعت و ده دقیقه قرار بدید تا سطحش طلایی بشه بعد از پخت یک ربع تا نیم ساعت بزارید تو فر با در نیمه باز بمونه تا از حرارت بیفته و بعد از فر خارج کنید و از قالب درش بیارید وقتی کاملاً خنک شد با شابلون و پودرقند تزئینش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛