که کرمش ساده ترین وکم مواد ترین نوع کرم هست تقریبا مشابه پان اسپانیا هست البته کرم پان کمی متفاوتتره خلاصه هر نوع کرم ، نمیدونم پودینگ خوشمزه ،کاسترد......هم می تونید به دلخواه جایگزین این کرم کنید فقط کرم باید غلیظ بشه عین فرنی طوری که رد قاشق روی اون بمونه اگر کرم شل باشه بیسکوییتها خمیری میشن برعکسشم بیسکوییتها خشک میمونه، موقع ریختن روی بیسکوییتها هم کرم باید گرم باشه سرد نشده باشه واما دستور: ۵۰۰ گرم یا ۲ لیوان شیر سرد را با ۱/۲ لیوان (۱۰۰ گرم ) شکر و ۴ ق غ ( ۴۰ گرم ) آردسفید قنادی تقریبا ۱/۳ لیوان میشه و ۱ق غ گلاب و۱۵ گرم کره باهم مخلوط کنید، هم بزنید تا گوله های ارد باز بشه می تونید ارد وشکر را با هم مخلوط وبه شیر اضافه کنید به این روش گوله نمیشه واینکه به جای ارد می تونین نشاسته بزنید یا یکی دو قاشق از ارد را با نشاسته جایگزین کنید مواد رو روی حرارت کم مداااام هم بزنید(حرارت کم باشه وزمان بدین تا کرم غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه ) تا جایی که به قل قل بیفته وقشنگ غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه می تونید وانیل یا زعفران یا کاکائو و.....اضافه کنید،دراین مرحله می تونید یکی دو قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید، یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده بچینید یک لایه کرم گرم به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه من ۵ ردیف بیسکوییت چیدم ( ۲بسته ونیم بیسکوییت پتی بور برای قالب مربع سایز ۱۸ واین میزان ازکرم استفاده کردم) روی آخرین لایه کرم یک ردیف میوه دلخواه مثل موز بچینید اضافه های نایلون را روی موزها بکشید که سیاه نشن بزارید یخچال ژله دلخواه را با یک ونیم لیوان اب جوش بنماری کنید اجازه بدین ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه بعد با قاشق بریزید روی موزها ویکدست کنید، درنهایت قالب را حداقل ۶_۵ساعت بگذارید یخچال بیشتر بمونه بهتر وسپس خارج کنید دورتا دور کیک را باچاقو آزاد کنید از قالب جدا کنید وبه سایز دلخواه برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛