#نان_دو_رنگ
نونی خوشمزه و عالی ، برای صبحونه و عصرونه 😊.
میزان شیرینی اش زیاد نیست. خواستید می تونین دو سه قاشق شکر بریزید .
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
کره ۳۰ گرم
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ( یک و دوسوم لیوان تا دو لیوان)
نمک نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم و بعد در ظرف رو گذاشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .
داخل یک ظرفی تخم مرغ رو با کمی چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، کره نرم ، شکر ،نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم .
میزان ارد تقریبی هست ارد رو کم کم داخلش ریختم به یک باره نه . هنوز که خمیر چسبنده هست دو قسمت کردم . قسمتی رو ساده که قرار بود باشه ارد کم کم ریختم چسبندگی خمیر رو با ورز دادن گرفتن ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . قسمت بعدی رو پودر کاکائو ریختم و خیلی کم یک قاشق روعن مایع هم همراهش اضافه کردم تا راحت تر بتونم با کاکایو خمیر رو جمع کنم و ورز دادم .
هر دو رو جداگانه داخل ظرف تمیز که یه کم چرب کردم قرار دادم روشون رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم به مدت یک ساعت قرار دادم .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم از هر کدوم چونه هایی برداشتم و داخلش هر نوع مغزی که دوست دارید می تونید بزارید.
من داخلش یه کم خرما که پوستش رو گرفتم و یه کم پودر گردو و یه کم دارچین و گلاب مخلوط کردم و به اندازه یک قاشق مربا خوری قرار دادم .
چونه ها رو مطابق فیلم داخل یک ظرف گرد به سایز ۲۰ سانت که کفش کاغذ روعنی انداختم و دوباره روی اون رو چرب کردم و دیوار هاش رو هم چرب کردم قرار دادم .طرح دل به خواهی هم برای وسطش
از خمیر ها به درازا لوله ای باز کردم دور هم تاب دادم و بعد دور هم پیچیدم و رول کردم .
روش رو مجدد با یک دستمال تمیز پوشوندم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
رومال یک عدد زرده تخم مرع و زعفران زدم و کمی کنجد پاشیدم .
داخل فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
یک ظرف که داخلش هم اب داره از همون اول که فر رو روشن کردم داخل طبقه فر برای ایجاد رطوبت و لطیف شدن نون ها قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز میشه .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛