شیرینی خامه ای خونگی و خوشمزه و پرطرفدار
3 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان شیر
1 انگشت از دست لیوان آب
1 بسته وانیل
بکینگ پودر
2 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری کاکائو
برای Cream👇
3 فنجان شیر
قاشق شکر
قاشق غذاخوری آرد قاشق غذاخوری نشاسته
2 زرده تخم مرغ
وانیل
برای؛ موز خرد شده
می توان آن را به دلخواه تزئین کرد
تهیه
شکر تخم مرغ و وانیل را درون کاسه قرار دهید و حدود 5-6 دقیقه هم بزنید
تا زمانی که رنگ سبک و حباب باشد. و شیر و روغن را نیز اضافه کنید. آرد ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید. خیلی کوتاه بزن (مراقب باشید هنگام قرار دادن مواد خشک بیش از حد هم نزنید)
کیک را داخل سینی مخصوص پخت و پز ریخته و در آنجا کاغذ روغنی قرار می دهیم. کیک را در فر که پخت و پز 175 درجه وارونه است بپزیم شیر ، شکر ، زرده 2 عدد تخم مرغ ، نشاسته و آرد را درکاسه بگذارید. بپزید وهم بزنید. وقتی جوش آمد ، آن را از اجاق گاز بردارید و بگذارید از حرارت بیفتد
کرم پودر شده را به وانیل اضافه کنید و 10 دقیقه با همزن بزنید. کیک را داخل کمد بگذارید تا آماده شود
کیک را با قالب یا فنجان گرد برش دهید. قسمت باقیمانده را با دست خرد کنید. موز را روی کیک قرار دهید. خامه را فشار دهید. آنها را خیس کنید و روی کیک قرار دهید
بگذارید به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛